TrackMan -valmennus

Paremmalla palautteella parempiin tuloksiin.

Hei,

olen Teemu Putkonen. Tarjoan golfopetusta JTG:n tiloissa hyödyntäen huippuluokan TrackMan 4 -golfsimulaattoria ja sen tarjoamaa monipuolista dataa.

TrackMan-harjoittelussa opit esimerkiksi vertaamaan hyvien ja huonojen lyöntiesi eroja konkreettisen datan avulla, mitä tehostaa merkittävästi lyöntitekniikkasi kehittämistä. Datan avulla voimme myös hioa ja kehittää tekniikkaasi mahdollisimman toistettavaksi, mikä puolestaan tuottaa peliisi enemmän varmoja, onnistuneita lyöntejä sekä hyviä, tasaisia pelikierroksia.

TrackMan-valmennuksessa etsimme sinulle optimaalisen lyöntitekniikan ja tallennamme siihen liittyvän datan hyödynnettäväksi myös itsenäisessä harjoittelussa. Näin valmennus parantaa myös omatoimisen harjoittelusi laatua!

TrackMan tuo paljon mukavuutta talviharjoitteluun. Kun esimerkiksi näet miten pallo lentää, millainen osumasi on ja miten tuotat voimaa lyöntiin, kehittymismahdollisuutesi ovat monin verroin suuremmat kuin pressuun lyötäessä tai rangeharjoittelussa.

Teemu Putkonen

Olen 32-vuotias PGA golf -ammattilainen. Olen pelannut yli kaksikymmentä vuotta, joista ulkomailla yli kymmenen.

Kaikki opiskeluni on aina tähdännyt huippu-urheiluun. Ensin Kuortaneen urheilulukio. Sitten yliopistovuosi Pohjois-Amerikassa. Ja sieltä varusmiespalveluun Lahden urheilujoukkoihin.

Viimeisimmät vuodet olen viettänyt Aasiassa kiertueita pelaten, mukaan lukien Asian Tour, haastajakiertue sekä Kiinan, Thaimaan ja Filippiinien pääkiertueet.

Korona-aika on sytyttänyt paloni valmentamiseen, johon ryhdyin keskittymään voimakkaammin noin kaksi vuotta sitten. Valmentajana haluan auttaa ihmisiä löytämään oman potentiaalinsa ja saavuttamaan unelmansa niin golfkentällä kuin sen ulkopuolella. Valmennusalueeni kattaa mentaalisen, henkisen, fyysisen ja lajivalmennuksen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinulle
parhaiten sopivasta valmennuksesta.

puh /whatsapp: 050 593 5792
e-mail: teemuputkonen89@gmail.com